Date

dec 12 2022

Time

13:00 - 16:00

Blomsterworkshops i juli og august

Den lunefulde danske sommer åbner for familiehygge og gør-det-selv projekter. Derfor åbner Mejeriet og Florafabula igen for gør-det-selv dage og hyggeligt samvær.

Sidste års succes med en kreativ Blomster festival gentages. I juli og august kan blomster-interesserede i alle aldre prøve kræfter med at lave deres egne bæredygtige blomster af crépe-papir. Som noget nyt vil man også kunne finde blomster-gople-workshops, en slags omvendte brandmands-blomster til at hænge bl.a fra loft.

Florafabula har det seneste år afholdt adskillige workshops på Mejeriet. De forskellige blomsterworkshops har alle et særligt tema eller en særlig blomst, som kreative sjæle lærer at kreere på workshoppen.

På blomsterworkshops kombinerer vi kunsten at skabe evighedsblomster af crepepapir i smukke rammer med lidt lækkerier til ganen, gode grin og ikke mindst et hyggeligt samvær med andre.

Alle kan være med og man behøver ikke være specielt kreativ. Vi holder workshops for øvede og nybegyndere i alle aldre. Rikke Hallund guider og hjælper alle til at få en god blomster-oplevelse. Og alle får en smuk evighedsblomst eller buket med hjem.

Vælg ml. 16., 17., 18., 29., og 30. juli eller 4., 5. og 28. august.

Tilmelding  er nødvendig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *