Date

okt 26 2024

Time

20:00 - 22:00

Pris

DKK 160

Carsten Dahl ” Ratio”

Koncerten støttes af Statens Kunstfond og Kulturelt samråd i Halsnæs kommune.
Dørene åbnes kl. 19
Line up:
Carsten Dahl – piano
Daniel Franck – bas
Jakob Høyer – trommer

Pianisten Carsten Dahl er nok det nærmeste, vi kommer på et musikalsk geni i Danmark. Her kommer han på besøg i Torup Musikforening med en ny trio. En ny trio betyder en ny tilgang til musikken, da musikerne i Dahls trioer altid får den plads, de har brug for til at udtrykke sig. Det betyder nye veje i musikken, nye tilgange til aftenens program af improvisationer i nuet, af Dahls egne kompositioner og de elskede standards som er alle jazzmusikeres fælles sprog.
Denne nye trio, Golden Ratio Trio, er Dahl med to af dansk jazzmusiks ypperste udøvere, bassisten Daniel Franck og trommeslageren Jakob Høyer. The Golden Ratio (Det gyldne snit) er et begreb fra malerkunst og arkitektur, hvor proportionerne forholder sig optimalt til hinanden. Det er netop, hvad der sker i denne trio. De tre instrumenter forholder sig dynamisk til hinanden, således at når en dimension (et instrument) strækker ud, tilpasser de andre dimensioner/instrumenter sig til dette nye. Det giver et ultimativt musikalsk fællesskab og dermed basis for noget nyskabende og unikt.
Du kommer altså til at deltage i musikalsk skabelse med en verdens-pianist i en fremragende trio. Hvad aftenens præcis vil bringe, kan vi i sagens natur ikke forudsige. Vi kan kun love dig en stor, musikalsk oplevelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *