Date

sep 21 2024

Time

20:00 - 22:00

Pris

DKK 180

Astrid Engberg

Astrid Engberg i

Torup Musikforening Torupvejen 135 b 3390 Hundested
Dørene åbnes kl 19
Line up:
Astrid Engberg, Vokal
Anders Bo Eriksen, Tuba
Jonas Cook Keyboard og
Svend Meinild sax
Den danske sangerinde, producer, komponist og DJ Astrid Engberg, København, udgav i september 2023 sit andet album Trust. Astrid Engbergs musik spænder over moderne soul, R&B, nu jazz og moderne klassisk musik, og lytteren inviteres ind i et univers af både minimalistiske og tunge produktioner, personlige historier og spirituel søgen. En fortryllende stemme, der udtrykker både en oprigtig følsomhed og dyb styrke.Til efteråret 2024 tager hun det anmelderroste album (Politiken, GAFFA, Information m.fl.) med på tour på de danske spillesteder og kommer forbi Torup Musikforening.

Jazz kender ingen grænser, men bygger broer. Derfor er Astrid Engberg det ypperligste eksempel på moderne jazz anno 2024: et mix af jazz, moderne soul, klassisk musik, elektroniske beats. Den fantastiske noir-soul-sangerindes smukke musik er arkitektoniske mesterværker, der på en gang emmer af blødhed og uhyre groovy og sprudlende alvorstung danseglæde. Det er organisk og elektronisk, stærkt og sart og ikke mindst grænseløst og lækkert. Som musiker har hun sine fødder solidt begravet i den danske muld, men er samtid stærkt præget af hendes mange rejser til verdens musikalske afkroge. Anmelderne og publikum elsker det. Hendes debutalbum Tulpa høstede 5 af 6 stjerner i både Politiken og Gaffa. De kalder det for ”overbevisende original brobygning” og ”et album af internationalt tilsnit. Meget større end lille Danmark.” For sit grænseløst nyskabende album modtog hun desuden Steppeulvs-prisen i 2021 for ”Årets producer” og en nominering som ”Årets eksperimenterende udgivelse” ved Danish Music Award Jazz i 2021.

Astrid Engberg har optrådt på bl.a. SPOT Festival. Heartland Festival, STRØM Festival, Lille Vega, Radar, Jayide Jazz Festival, DMA Jazz, Statens Museum for kunst og P8 Jazz Alive i DR Koncerthuset

Koncerten støttes af Kulturelt Samråd i Halsnæs kommune og Statens Musikråd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *