Date

jun 15 2024

Time

20:00 - 22:00

Pris

DKK 180

” Bisse” Traumehotellet.

Torup Musikforening byder på en helt speciel koncert med ”Bisse” som sidst gæstede Mejeriet i Torup i forbindelse med udgivelsen af bogen om Povl Dissing skrevet af Folmer. Bisse fortolkede noget af Povls musik og vi var vildt begejstrede over denne egen tone som Povl jo også havde. Bisse er helt sin egen En Excentrisk og varm personlighed men hvem er Bisse? Bisse er både en unik sangskriver og en ekstraordinær live performer, som sender tankerne i retning af en mørk Nick Cave eller en ung C.V. Jørgensen.
5.april afholder Bisse solokoncert i ”Den sorte Diamant” Hør ham evt. også der.
Bag aliasset ‘Bisse’ finder vi den 29-årige Thorbjørn Radisch Bredkjær, som på få år har formået at udgive15 banebrydende og anmelderroste albums. Heriblandt dobbeltalbummet ‘Højlandet’, som han vandt 5 steppeulvestatuetter for, og som Politiken kårede som årets album.
August 23 udkom Bisses nye album “Traumecentret”.
Kunstneren udtaler: ”Det er et mindealbum om liv og død, håb og håbløshed, drøm og traume. Traumecentret er stedet, man kommer hen for at få helet sine sår. På vores traumecenter behandler vi det sår, som aldrig helt vil hele: længslen efter de døde, og angsten for døden selv.” På albummet bliver der rejst en række mindetavler i form af sange for folk, som er gået bort eller er blevet glemt. En af disse skæbner er Bisses farfars bror, som døde 22 år gammel i en arbejdslejr i Porta Westfalica under 2. verdenskrig. Bisse tog ned og besøgte arbejdslejren, og har brugt materialet fra denne tur til albummets visuelle udformning.” Traumecentret” er Bisses 14. album siden 2015, og udkom på Bisses eget pladeselskab.
Vi glæder os til at præsentere denne unikke kunstner på sit felt og håber at se mange til denne specielle koncert.

Torupvejen 135 b 3390 Hundested

Billetter kan købes via:  www.mejerietitorup.dk

175 kr. 150 kr. for medlemmer

Koncerten er støttet af Kulturelt Samråd i Halsnæs og Statens Kunstfonds musikråd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *