Date

jun 05 2021
Expired!

Time

08:00

Labels

MUSIK

Ibrahim Electric

Line up:

Niclas Knudsen, Guitar

Stefan Pasborg, Trommer

Jeppe Tuxen, orgel

Torup Musikforening er glad for at kunne tilbyde en omgang med den virtuose power-trio Ibrahim Electric!Acid-power-beat-blues-jazz-

orkestret Ibrahim Electric har i mere end et årti været en af Europas mest populære instrumentalgrupper.

Gruppen består af intet mindre end tre store kapaciteter indenfor dansk musik, nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist Jeppe Tuxen. Ibrahim Electric trækker på referencer til både jazz, funk, surf, afrobeat, 50’er rock ‘n’ roll, soul, blues, disco og meget, meget mere. Alt dette bliver blandet sammen til den klassiske “Ibrahim Electric-gryderet”, hvor grundelementerne er energi, power, virtuositet og spilleglæde.

Ibrahim Electric har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære orkestre på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik, har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem. Ibrahim Electric har bl.a. spillet særdeles succesfulde koncerter på nogle af klodens største og mest prestigefyldte festivaler i lande som USA, Canada, Brasilien, Cypern, Spanien, Norge og Danmark.

I foråret 2020 udgav de deres tiende album ‘Time Machine’ – en hyldest til deres tidlige helte, gode tider og det faktum, at de stadig virkelig elsker at spille med hinanden her på snart tyvende år.

KØB BILLETTER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *