Date

feb 02 2022
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Kresten Osgood Farlige toner i Jazzens historie

Kresten Osgood kommer til Torup musikforening under Jazznæs festivalen  Vinterjazz 2022 med en stak plader under armen og fortæller om: Farlige toner – historien om dansk jazz.

Entré 175 kr. 150 kr. for medlemmer.

Billetter på mejeriets hjemmeside: www.mejerietitorup.dk

Eller direkte:

Foredraget støttes af Kulturelt samråd i Halsnæs kommune og Statens Musikråd

Kresten Osgood er en dansk jazzmusiker. Han spiller trommer og har gjort det med adskillige internationalt berømte musikere i mange forskellige konstellationer Han har spillet med Per Nørgård og været vært i DR’s podcast om 100 års dansk jazz, Farlige toner Der er historien om, hvordan verdens vildeste musikform har været med til at præge vores samfund og den musik vi lytter til i dag. Fra dengang hvor banjoer og saxofoner var en trussel mod borgerskabet. Til tiden i 50erne og 60erne hvor Danmark blev et verdenscentrum for jazz. Hvordan den forgrenede sig ud i alle mulige andre genrer, og helt frem til i dag, hvor jazzen er mere levende end nogensinde. En fortælling om store kunstnere og vilde personligheder, om sex, racisme, forargelse, druk og stoffer.

Kresten Osgood (07.12.1976) er multiinstrumentalist, improvisator og komponist og bevæger sig frit i al slags musik, for – som Duke Ellington har sagt det – »Der findes kun to slags musik: God musik og den anden slags.« Osgood har viet sit liv til den første slags. Hjemme lytter han bl.a. til den argentinsk-tyske komponist Mauricio Kage. Det bliver en aften, hvor vi dykker ned i den sprudlende historie om dansk jazz med trommeslager og podcastvært Kresten Osgood som kyndig formidler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *