Date

okt 10 2021
Expired!

Time

15:00 - 17:00

” Væk din Kreativetet”

KREATIVITETENS VÆRSTE FJENDE ER UDEN TVIVL DEN VI HAR INDE I OS SELV
Kreativitet er en urkraft i os mennesker.
Når vi er små børn tegner vi, maler, danser, synger, spiller og digter.
Hvad er det der stopper så mange af os i at forfølge vores drømme om at lave noget kreativt?
D. 26. september dykker vi ned i dette spørgsmål, når to musikere, en billedkunstner og en forfatter/sociolog udfolder deres oplevelse og erfaringer med kreativitet.
Efter disse spændende oplæg kan de nye idéer og inspiration bundfælle sig, når Lotte Brøndum og Rikke Lie hver spiller en akustisk, intim koncert på Mejeriets flygel.
Om eventets kunstnere:
Lotte Brøndum:
Udover at stable dette event på benene som grundlægger af Music House og Facebook-gruppen Creators Club, er Lotte Brøndum også musiker.
I mange år turnerede hun med bands indenfor jazzfusion, brazilfunk, blues og eksperimenterende jazz. Senere turnerede hun internationalt med bandet Miss B Haven. Idag har Lotte Brøndum smeltet disse genrer sammen i hendes liv som soloartist. Hendes sange handler om livets op og nedture, om det at være menneske på godt og ondt, kærlighed i alle dets afskygninger, krydret med tanker om den menneskelige eksistens.
I 2020 udgav Lotte Brøndum singlen ”Faded Leaves”. Lyt her:
https://www.lottebrondum.dk/
Rikke Lie:
Den københavnske singer-songwriter Rikke Lie mixer med stor overbevisning traditionel sangskrivning med afro, soul og jazz. Hendes mangeårige engagement i det afrikanske musikmiljø har smittet af på sound, instrumentering og grooves, og på livekoncerter oplever publikum også Rikke Lie fortælle om numrene og sin passion for genren.
“Hendes tekster kredser om kærlighed, tab og livets foranderlighed og rummer et menneskekærligt budskab, der understøttes af det troværdige udtryk, hun besidder.”, skrev Jacob Hassing i magasinet Jazz Special.
Hør mere om Rikke Lie her:
www.facebook.com/rikkelie.dk
www.rikkelie.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *